Paradigm shift sinds 2002

Na de millennium overgang ging het razendsnel

Discover

Neem contact met ons op

Notion technoloigies, sinds 2002 begeleiden en adviseren wij onze klanten.
  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Fysiek contact werd offline

  Consumenten werden mondiger en online werd de norm. Een vreemde evolutie was dat men nu het gewone fysieke contact tussen merk en consument vanaf dan als offline ging bestempelen.

  Het juiste inzicht

  In deze paradigma shift heb ik Notion technologies verder richting gegeven. Door het juiste inzicht op basis van systeemdenken zag ik een duidelijke tendens zich aftekenen. Er bestond een verschil in de snelheid waarmee nieuwe technologie in Benelux en bij uitbreiding in West-Europa werd geïntroduceerd. Ik kon niet direct de oorzaak hiervan achterhalen, maar de tendens bleef bestaan.
  Door Business development uit te voeren voor bedrijven uit Canada, USA, Israël en andere technologie hotspots ontdekte ik gaandeweg de oorzaak. Dit legde de verdere basis van mijn eigen methodologie.
  Zowel aan de aanbodzijde als aan de aanvraag zijde werd mijn expertise gewaardeerd.

  Was het een eenvoudig traject?

  Dat is het zeker niet geweest, en dat zal het ook nooit worden. Wat ik wel kan zeggen is dat het inzicht dat je telkens moet verwerven en aanpassen intussen een automatisme is geworden.

  Na 20 jaar zal de naam Notion technologies nog geen belletje doen rinkelen buiten onze klantenkring. En dat willen we ook zo houden. Enkel via de partnerships en merken komen we onder de aandacht.

  Het juiste inzicht